Η Ergologicγια μία ακόμη χρονιά λαμβάνει την τιμητική διάκριση ως LS Retail Gold Partner, για το 2019. H συγκεκριμένη διάκριση κατατάσσει την Ergologic ανάμεσα στους διακεκριμένους συνεργάτες του ξένου οίκου, παγκοσμίως. Μέσα από μακροχρόνια πορεία στον κλάδο της Πληροφορικής, την γνώση και την εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού της, η Ergologic απέδειξε όλα αυτά το χρόνια ότι διαθέτει τα απαιτητικά κριτήρια, όπως Τεχνογνωσία και υποδειγματικές Υπηρεσίες για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εξελικτική Υποστήριξη των Ολοκληρωμένων Λύσεων της LS Retail, κορυφαίου συνεργάτη της Microsoft.

Ο Magnus Norddahl, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της LS Retail, συγχαίροντας το δίκτυο συνεργατών, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια αφρικανική παροιμία που λέει:" Αν θέλεις να πας γρήγορα, πηγαίνετε μόνος σου. Εάν θέλεις να πας μακριά, πήγαινε μαζί με άλλους. "Για πολύ καιρό, αναπτύσσουμε το δίκτυο συνεργατών μας και ορισμένοι από τους συνεργάτες μας είναι μαζί μας πάνω από δύο δεκαετίες. Η LS Retail δεν θα ήταν στο σημείο που βρίσκεται χωρίς αυτή την ομαδικότητα του δικτύου. Το αναπτυσσόμενο κανάλι των συνεργατών παρέχει τοπική υποστήριξη και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο και η LS Retail είναι πολύ ευγνώμων για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους. Μαζί προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις παγκόσμιας κλάσης που προέρχονται από βέλτιστες πρακτικές από όλο τον κόσμο ", λέει ο Magnus Norddahl, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της LS Retail.

Η LS Retail, τίμησε και βράβευσε την Ergologic SA, για τις επιδόσεις και τα εξαιρετικά επιτεύγματά της το τελευταίο διάστημα.

Η Ergologic ΑΕ, με παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες του εξωτερικού, υλοποιεί και υποστηρίζει για λογαριασμό των πελατών της, τις κατάλληλες για κάθε περίπτωση Εφαρμογές Πληροφορικής.  Διαθέτει τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε λύσεις που αφορούν την Διαχείριση Επιχειρησιακών Συστημάτων, όπως: ERP, CRM, Retail, BI/MIS, B2B, B2C, Content Management, Work Flow, Digital & Mobile Apps, Payroll και HRM.

Η LS Retail,  είναι πολύτιμος συνεργάτης της Microsoft και κορυφαίος προμηθευτής Ολοκληρωμένων Λύσεων λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων, για εταιρείες Λιανικής και Φιλοξενίας ανεξαρτήτως μεγέθους. Για πάνω από δύο δεκαετίες, η LS Retail αναπτύσσει κάθετες, Αll-in-one λύσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα σε περισσότερες από 140 χώρες και υποστηρίζονται από 340 πιστοποιημένους συνεργάτες της Microsoft και της LS Retail, σε περισσότερες από 85 χώρες.

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top