Η #ERGOLOGIC σχεδιάζοντας καινοτόμες λύσεις σε κάθετες αγορές, βραβεύτηκε στα φετινά #biteawards2018 (Business IT Excellence Awards) για την λύση OMNI channel στον όμιλο FF: ''Order from Anywhere, Fulfil from Anywhere, Full Inventory Available Across Channels'', μια εξειδικευμένη πελατοκεντρική εφαρμογή που λειτουργεί στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου και μετατρέπει το E-commerce σε απλή καθημερινή εμπειρία!

 

 

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα OMS η οποία αναπτύχθηκε από την εταιρεία ERGOLOGIC, στόχο είχε να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες της δημιουργώντας συνέργειες σε πολλαπλά κανάλια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς σε οποιαδήποτε σημείο και με οποιοδήποτε τρόπο γίνεται αυτή. Τα καταστήματα «Omni Channel» τείνουν να επηρεάζουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών και να θέτουν νέα πρότυπα αγοράς. Η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης τεχνολογικής πλατφόρμας για την παροχή μιας ομοιόμορφης και πανταχού παρουσίας είναι το κλειδί για την επιτυχία της εταιρικής αυτής σχέσης.

Το OMS σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να προσφέρει διαχείριση των πωλήσεων μέσω πολλαπλών καναλιών αλλά να ταυτόχρονα να ολοκληρώνει όλα τα κανάλια, έτσι ώστε τα τμήματα των πωλήσεων και της διεκπεραίωσης αυτών αλλά τελικά και οι πελάτες να απολαμβάνουν μία εξαιρετική εμπειρία σε όλα το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι πελάτες, θα μπορούν πλέον οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή να αγοράσουν αυτό που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν από που και πως θα έρθει.

 

H Ergologic , υλοποίησε με επιτυχία, ένα πολύπλοκο, απαιτητικό αλλά και  πλήρες σύστημα OMNI channel επιταχύνοντας την σύγκλιση μεταξύ του ψηφιακού και του φυσικού κόσμου, με πλεονεκτήματα όπως:

 

  • - Δημιουργία, διαχείριση και κατανόηση ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων ανεξαρτήτως τρόπου, τρόπου  και χρόνου
  • - Πελατοκεντρική προβολή - διαχείριση των σχέσεων με πελάτες από κάθε κανάλι με ενιαίο τρόπο
  • - Κεντρική Βάση Δεδομένων από κάθε κίνηση από κάθε κανάλι
  • - Δυνατότητα στόχευσης σε συγκεκριμένες ομάδες - στόχους
  • - Ολοκλήρωση επιχείρησης με ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες ανεξαρτήτως Λογισμικού ή  συστήματος (ERP, CRM, Retail, eShop κλπ)
  • - Διαχείριση πολυκαναλικών τρόπων επικοινωνίας

 

 

 

 

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top