Η Expowork δραστηριοποιείται από το 2003 στον Εκθεσιακό & Συνεδριακό χώρο, ως αποκλειστικός ανάδοχος δύο υπερσύγχρονων εκθεσιακών χώρων, της METROPOLITAN EXPO και της Hellexpo-Δ.Ε.Θ, (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Δ.Ε.Σ.Κ.Θ) και διοργανώτρια εταιρεία των σημαντικότερων εκθέσεων στον Διεθνή και Ελλαδικό χώρο, όπως: η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα Ποσειδώνια, η HO.RE.CA., η Mostra Rota, κ.α.

 

Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες οργανωτών και συμμετεχόντων, έκριναν απαραίτητη την επιλογή ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης με κάθετες δομές, που να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις απαιτήσεις των πελατών, τις προβλέψεις και τους στόχους πωλήσεων του οργανισμού. Η επιλογή του Entersoft ERP από την Ergologic, έγινε στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας και σχέσης εμπιστοσύνης που συνδέει τις δύο εταιρείες.

 

Η Ergologic, γνωρίζοντας πλήρως τις εσωτερικές διαδικασίες και την επιχειρηματική κουλτούρα της Expowork, πρότεινεένα άρτιο και ευέλικτο σύστημα όπως το Entersoft ERP, δίνοντας στην εταιρεία την δυνατότητα να έχει πλέον στην διάθεσή της όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, με το λιγότερο δυνατό διαχειριστικό κόστος. Μέσα από το νέο ERP θα γίνεται η παρακολούθηση όλων των έργων,  των συμβάσεων και των δραστηριοτήτων που τα αφορούν, καθώς και ο επιμερισμός του κόστους των δαπανών στα έργα αυτά. Πρόκειται να αυτοματοποιηθούν όλες οι καταχωρήσεις παραγγελιών της εταιρείας, το κύκλωμα τιμολόγησης και πληρωμών, και η παρακολούθηση των αποθεμάτων των ειδών με δεσμεύσεις και χρονομίσθωση ανά έργο.

 

Ο κ. Χρήστος Μπόνας, ως  Γενικός Διευθυντής της Expowork, δήλωσε τα εξής: «Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχοντας αναπτύξει μία εξειδικευμένη ομάδα στελεχών με βαθιά γνώση της Βιομηχανίας των εκδηλώσεων, προσηλωμένη στις εκθεσιακές και συνεδριακές ανάγκες των πελατών μας. Επιδιώκουμε μια ανοδική πορεία, θέτοντας αυστηρά κριτήρια και επιλέγουμε συνεργάτες με βάσει την υψηλή εξειδίκευση και τις καινοτόμες ιδέες που διαθέτουν. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα Entersoftτης Ergologic, διαθέτει απαράμιλλη εμπειρία και γνώση και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί απόλυτα στις ανάγκες, το όραμα και τους εμπορικούς μας στόχους.  Συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά, ακολουθώντας τον δρόμο της ψηφιακής ανάπτυξης με αξιόπιστα προϊόντα που θα αποτελέσουν για μας την καλύτερη εγγύηση για μελλοντική επιτυχία».

 

Η Ergologic, με πολυετή παρουσία στο χώρο της Πληροφορικής, είναι πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης των προϊόντων Entersoft. Αποτέλεσε  την τελική επιλογή της εταιρείας Expowork για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της υλοποίησης σύνθετων έργων Πληροφορικής.

 

 

 

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top