Η εταιρία EurovitaGroupAE, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας νωπών φρούτων και λαχανικών για περισσότερο από 90 χρόνια. Σήμερα, κατατάσσεται ανάμεσα στις δυναμικότερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου.

 

Η επιτυχημένη λειτουργία της EuroVita, βασίστηκε στην τήρηση υψηλών προδιαγραφών και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της. Η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 (HACCP)ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004, ακολουθώντας το νομοθετικό πλαίσιο που την διέπει στις διαδικασίες διαχείρισης τροφίμων που αφορούν τις εισαγωγές, τις εξαγωγές, την εμπορία αγροτικών προϊόντων και προϊόντων ξηρής αποθήκευσης,

 

Θέτοντας ως στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση των εσωτερικών της διαδικασιών, η EuroVita  επέλεξε την λύση Entersoft Business Suitκυρίως για την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την επεκτασιμότητά της. Ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση του έργου πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους Συμβούλους της ομάδας Entersoft της Ergologic, και αξιοποιήθηκαν όλες οι δυνατότητες του προγράμματος για μια ενοποιημένη πλατφόρμα Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κυρίως:

 

  • - στην έκδοση εκκαθαρίσεων, με σταθμισμένες τιμές πώλησης
  • - στη διαχείριση των συμβάσεων του Δημοσίου και στην αυτόματη τιμολόγηση βάσει δελτίου τιμών,
  • - στη διαχείριση χρεώσεων σωματείου
  • - στην άμεση κοστολόγηση των αγορών εσωτερικού

 

Η Ergologic, με πολυετή παρουσία στο χώρο της Πληροφορικής, είναι πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης των προϊόντων Entersoft. Αποτέλεσε  την τελική επιλογή της EurovitaGroupAE για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο χώρο της υλοποίησης σύνθετων έργων Πληροφορικής.

 

Ο κ. Νίκος Κουράτορας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας EurovitaGroupAE , με την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επιλογή του EntersoftBusinessSuite από την Ergologic, ήταν από τις σημαντικότερες επενδύσεις υποδομής που προχώρησε η εταιρεία μας τα τελευταία έτη. Η EuroVita εμπιστεύθηκε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα και μια κάθετη λύση στον χώρο της Παραγωγής και του Εμπορίου νωπών φρούτων και λαχανικών, που είχε σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ήδη από την Ergologic.  Η επιλογή μας αυτή δικαίωσε την αξία της επένδυσης, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διαπιστώσαμε την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την λειτουργικότητα της λύσης Entersoft. Η επιχειρηματική μας κουλτούρα προσανατολίζεται στην ποιότητα των εξελιγμένων μοντέλων προγραμματισμού και με αυτό το κριτήριο επιλέξαμε τον καταλληλότερο συνεργάτη που μας βοήθησε ώστε να ανταποκριθούμε  με απόλυτη επιτυχία στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στις νέες τάσεις της ψηφιακής εποχής».

 

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top