Ο όμιλος εταιρειών ERMES, αποτελεί  τον μεγαλύτερο και πιο πολυδιάστατο οργανισμό λιανικού εμπορίου στην Κύπρο. Παρουσιάζοντας μια σταθερά ανοδική πορεία, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και συμμαχίες επενδύει σε ένα σημαντικό brand name, δημιουργώντας την νέα εταιρεία SPAR Κύπρου.

 

Στοχεύοντας στην υψηλού επιπέδου υποστήριξη των καταστημάτων της, η SPAR  Κύπρου συμφώνησε να προχωρήσει στην υλοποίηση των συστημάτων Navision, LS Retail και Tableau με την συνεργασία των εταιρειών Ergologic και NexTech, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

 

Η SPAR  Κύπρου, μέλος της SPAR International, του μεγαλύτερου συνεταιριστικού δικτύου λιανικής πώλησης τροφίμων στον κόσμο, στοχεύει στην ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, ενός πολύ-επίπεδου και πολύ-εταιρικού συστήματος επικοινωνίας, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δικτύου των ιδιόκτητων αλλά και ανεξάρτητων καταστημάτων. Τα οφέλη που θα προσφέρει η ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνουν υπηρεσίες που αφορούν στον σχεδιασμό και στο στήσιμο καταστημάτων, στις κεντρικές αγορές, στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, σε ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας του brand, σε υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, σε συστήματα μηχανογράφησης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού. Ο διευθύνων σύμβουλος της SPAR Κύπρου και Συγκροτήματος ERMES, κ. Νίκος Καρακόιδας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Με την  αυτοματοποίηση, σε μεγάλο βαθμό, των καθημερινών εργασιών και των ελεγκτικών μηχανισμών, σχεδιάζουμε ένα λιτό άλλα γρήγορο οργανισμό, με αναβαθμισμένες δυνατότητες data analytics και marketing».

 

Η Ergologic ΑΕ, με παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες του εξωτερικού, υλοποιεί και υποστηρίζει, για λογαρισμό των πελατών της σύνθετες και απαιτητικές Λύσεις Πληροφορικής που αφορούν την Διαχείριση Επιχειρησιακών Συστημάτων, όπως: ERP, CRM, Retail, BI/MIS, B2B, B2C, Content Management, Work Flow, Digital & Mobile Apps, Payroll και HRM.

Είναι Gold partner της  διεθνούς κάθετης λύσης LS Retail για τον κλάδο της Λιανικής, σχεδιάζοντας Αll-in-one λύσεις λογισμικού που απευθύνονται σε εταιρείες όλων των μεγεθών.  

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top